Vänder på dygnet

Under natten som var sov inte jag en endaste minut, för mig var det nämligen dags för att jobba natt. 21-07 på serviceboendet. Jag är ju knappast någon nattuggla till vardags men har aldrig haft några större problem med att vara vaken hela natten om det har behövds. Det är typ mellan 2-4 som det är segt. Natten gick iallefall förvånansvärt bra och nu är det dags att jobba natt igen! Det är faktiskt något som jag absolut skulle kunna tänka mig att göra under barmarkssäsongen.

I morse var jag hemma strax efter halv 8 och tog då ut hundarna på en timmes promenad, Nikki i ryggan som vanligt. Städade lite hemma, plockade disk, käkade en stor portion lasange och somnade 🙂 ett par timmar senare vaknade jag ganska så pigg! Piggare blev jag när husse sa att han fixat däck och bromsar på min trehjuling 😀 bara ut å testa!! Fort gick det och kul var det! Fick även en helkroppsinpackning på köpet 🙂

 

 

Innan det var dags att åka iväg för ännu ett nattpass så fick Timmie träna lite lydnad och Nikki fick följa med på Valborgs-firande! Mer folk än vad hon är van vid, hundar, ungar, högtalare och lite mer stim. Hon skötte sig bra och charmade en hel del bybor!

20130430-211909.jpg

20130430-211924.jpg