Vardag var dag

Började dagen med att kolla in mina nya jobbdomäner på Sälen Aktiviteters Poolarium idag, så att jag vet vart jag ska härja hela vintern 🙂 Sen var planen att åka iväg och ta en sväng med längdskidorna men efter att ha kollat in skoterspåren så fick det bli en tur med släden istället 😀 Och ja, det är lika kallt som det ser ut! Hemma hade vi minus 20 men här var det ett par grader varmare..

20121202-133924.jpg

 

Efter drygt 30 minuters körning, nedvarvning och lite blodpuddings-efter-tränings-mat så for vi till Kläppen för att snödejta riesenflickan Singaling och hennes matte Karin 🙂 Det hela avslutades med pizza! Så, inga längdskidor idag men det får väl bli en sväng på gymmet imon kväll istället.

20121202-133939.jpg

En reaktion på ”Vardag var dag”

  1. Hej!
    Jag ska ”köra” in Flx nu när vintern kommer, har en gammal pulka sm ja har tänkt att hon ska dra. Syftet är helt enkelt styrketräning.. Och ha roligt 🙂 tänkte fråga dig vad du rekommenderar för sele? Den spårselen jag har har inga hämpor att fösta pulkan i, så jag måste ändå köpa ny.

Kommentarer är stängda.