Vårkänslor eller homosexuell peddohund?

Igår eftermiddag gjorde Liam något konstigt, eller ja mer konstigt än vanligt kanske jag ska säga, han slickade nämligen på Timmies kiss. Förutom att jag tyckte att han var väldigt äcklig och sa till honom så tänkte jag inte mer på det.


Åkte iväg för att jobba, kom hem, tog en kvällspromenad och medan jag fixar med hundarnas kvällsmat så börjar Liam. I flera minuter så uppvaktar han Timmie, han flörtar, visar hur snygg han är och försöker göra allt för få Timmies kärlek! Timmie, som enda sedan han kom har försökt att bli bästa vän med Liam, var naturligtvis överlycklig över denna plötsliga uppmärksamhet! Att Liam har en förkärlek till unga svarta hanar (pedo, rasist och homo) är inget nytt men detta var väl lite väl tyckte jag. Som om inte det vore nog så går även Neo igång på detta och medan Liam försöker sätta på Timmie så försöker Neo sätta på Liam som bara står och njuter… Där tyckte jag att det räckte, har inget emot homosexualitet inte ens om hundarna nu är det (däremot pedos och rasister) men att sätta på hit och dit känns inte något vidare bra för flockdynamiken, och grabbarna avvisades till var sin säng. Så händerna, ehh tassarna, på täcket hela natten för peddohunden Liam!

Hej och välkommen till familjen Annorlunda!

Idag körde vi lite skidor i solskenet grabbarna och jag, körde 500 m intervaller för Liam och Neo. Efter att ha kört det värsta ur Liam så fick han köra två-spann med Timmie i ett par hundra meter i stöten, gick skit bra! Tills det uppstod ett träd mitt i vägen och jag hade glömt nacklinan; Liam = höger, Timme = Vänster! Som tur var så tänkte Liam till i sista sekunden och tog trädet på samma sida som Timmie – phu! Förutom det så, ja då gick det himla bra!Ett kort pass lydnad tillsammans med Karin på Ikeas parkering hann vi också med idag, tränade mest på stå under marsch för både Timmie och Neo samt bakdelskontroll och apportering. Neo och Liam älskade Karins nya fina kaninapport och fasanapport medan Timmie var betydligt mer skeptiskt!

3 reaktioner på ”Vårkänslor eller homosexuell peddohund?”

  1. Hahaha, jag skrattar så jag gråter av Liams kärlekskrankhet ;D ..hihi o lilla Neo. Stackars Timmie helt ovetandes om vad som försigår! 🙂

  2. Är det något sätt att visa vem som bestämmer och revirtänkande månne ? De kan ju hålla på så när de är könsmogna, så kan Elon göra ibland. Pinsamt och ”äckligt” tycker faktiskt jag.

Kommentarer är stängda.