Världens smartaste valp?

Alla valpägare tycker naturligtvis att deras valp är sötast och smartast så kanske är jag något partisk när jag skrev rubriken men ändå! I tidigare inlägg la jag ut en bild på Timmie där jag ligger och lurar på Neo för att sedan attackera spanieln när han kommer i närheten, något som har gör flera gånger per promenad helt utav sig själv. Han har alltid själv gjort så där, precis som han naturligt gör ”hopp-stå”, och idag tänkte jag att det var dags att försöka sig på ”ligg”. Eftersom jag vill att hunden ska ligga ordentligt på alla fyra ben och inte på ena sidan så har jag väntat med det medvetet eftersom Timmie haft noll-kroppkontroll tidigare. Prövade som sagt idag och redan på första träningspasset så låg han ner med huvudet sänkt, dock inte med hakan i backen. Här är en film från träningspass nr 2, gisses vad han lär sig snabbt!!

 

 

Lite fotposition

 

och sist lite ipo-ingångar!

 

 

Timmie har tagit Neos korg som numera är något förliten för honom! 

 

2 reaktioner på ”Världens smartaste valp?”

  1. Hjälp vad han har växt!!!! Och vad duktig lilla Timmie är!

    Men kan du tänka dig att jag också har världens smartaste valp?! 😀 Haha.. Billy är otroligt rolig att jobba med/väldigt lättlärd men tyvärr har inte träningen fått det utrymme som jag hade önskat och som var tänkt pga hans operationer. Men vänta du bara, we will be back! 😉

    Önskar dig och grabbarna en härlig helg!
    Kram Lina

Kommentarer är stängda.