Veckan som gick!

Under veckan som gick så hade jag lyxen av att ha min lilla lillebror Niclas på besök och han ställde frivilligt upp och hjälpte till att köra grabbarna! 😀 Så därför blev det faktiskt tre dragpass där jag körde Timmie på kickbiken medan Niclas körde Liam och Neo. Timmie kan fortfarande få för sig saker som att strunta i kommandon eller hitta på egna så därför fick Niclas köra den stabila gammelgubben 🙂 Men jag måste säga, Timmie har under den gågna veckan skött sig riktigt riktigt bra! Sen tog vi ett 48 timmar-pass där det blev 5 fyspass för mig och grabbarna innan vi på fredagkväll tog helg och tre dygns uppskattad vila! Lite spår och lydnad hanns även med innan veckan tog slut.

Idag blev det sovmorgon till 06:05 då det inte blev så mycket sömn i helgen som jag kanske skulle ha behövt! Då morgonens fyspass då uteblev så tog vi oss en sväng på MTB istället, 1 h och 40 min blev det visst där grabbarna fick springa över stock och sten medan matte bättrade på antalet blåmärken… Råkade dessutom köra på en fågel så att den flög in i hjulet ”/ Efter en stunds vila i min hand så var den pigg igen och fick fortsätta att återhämta sig från chocken i en buske!

 

Tog lite kort idag som finns i galleriet 🙂