Vi överlevde

dock med en mindre vurpa men den mjuka snön dämpade fallet 😉 Fick inte en endaste utskällning av mötande åkare utan bara leenden och ett par rop att jag hade en duktig hund 🙂 Blev en rätt kort tur på runt 35 minuter då vi i morse gick en timme i den djupa snön och dessutom har tid för simning ikväll, Liam var visserligen inte så trött efter skidåkningen men det kommer ju en dag imon också. 

 

Värre var det med min åkteknik, jösses malaria alltså.. Rom byggdes ju inte på en dag och det lär ta ett tag innan min åkteknik blir bra, tills dess får Liam jobba på som satan 🙂

 

Fick ett tvärstopp i spåret när Liam föll platt som en pannkaka på marken för att bita loss snöbollar från tassarna, ändå klippte jag rent nogrant runt tassarna igår kväll (passade även på att klippa mig i tummen…)

Några tips för hur man förhindrar isbildning mellan trampdynorna?

4 reaktioner på ”Vi överlevde”

 1. Haha, vilken tur att ni kom hem helskinnade. Visst är det marigt med skidorna. Tydligen är det en hel del teknik, för ibland blir vi omåkta av skidgalningar utan hund framför. Fast Fleur drar som en tok. (Klart hon har ju ett visst motstånd i snöret). Jag brukar klippa med trimmern i tassarna dvs mellan trampdynorna. Då blir det ruskigt kort hår där. Det fastnar lite snö ändå, men inte så mycket. Visst är det smidigt när de tvärnitar. Särskilt i nerförsbacken. Har åkt på Fleur ngra gånger faktiskt. Undrar om det är därför hon är så rädd för skidorna, tralalala.

 2. Du måste vara himla klantig som hela tiden gör illa dig i fingrarna 😉 Det finns väl nån spray man kan använda så det inte blir snöklumpar, kolla på djurbutiken.

 3. Halloj!
  Härligt med skidor!!! Ska köra med Lyra i mårron – efter JoJo´s makeover”. Idag fick hon intro på pulka drag 😉 – lysande!
  Tips jag fått – men svårt att skriva ner.. Så skaffa; Fleecetyg, kardborreband, lim – reparia extreme – finns på statoil. Så behöver du symaskin.. de ska bli moccasiner 😉 Ringer dig!
  //X-mum.

 4. Halloj!
  Härligt med skidor!!! Ska köra med Lyra i mårron – efter JoJo´s makeover”. Idag fick hon intro på pulka drag 😉 – lysande!
  Tips jag fått – men svårt att skriva ner.. Så skaffa; Fleecetyg, kardborreband, lim – repair extreme – finns på statoil. Så behöver du symaskin.. de ska bli moccasiner 😉 Ringer dig!
  //X-mum.

Kommentarer är stängda.