Vindelälvsdraget!!

Vindelälvsdraget är en unik draghundstävling i form av en 40 mil och 4 dagar lång stafett längs den outbyggda Vindelälven. Totalt 30 sträckor om 6-22 km. Tävlingen startar i fjällbyn Ammarnäs, och slutar i Vännäsby, där Vindelälven flyter samman med Umeälven. VINDELÄLVSDRAGET passar alla! Datumet som gäller är 17 – 20 mars 2011!

I flera år så har det funnits ett lag enbart bestående utav riesenschnauzers och deras förare, så väl denna gång! Vill du vara med? Man behöver absolut inte vara något proffs, se bara på mig som ska ställa upp och dessutom tänkt att köra släde :O  En hyffsad kondis på både hund och förare samt kunna stå på ett par skidor kommer man långt med 😉 Vi gör det för att det är kul och inte för att vinna, tror till och med att Riesenlaget har rekordet på Jumbosnöret eller inte långt ifrån iallefall!

Släng iväg ett mejl så vidarbefodrar jag info! lillaliam@hotmail.com

 

Mer info finns här: http://www.vindelalven.se/vdrag/swe/default.cfm

 

 

Foto: Joakim Blomkvist
http://www.vindelalven.se/vdrag/swe/tavlfoto/10/index.htm

 

5 reaktioner på ”Vindelälvsdraget!!”

  1. Vi kommer vara med så fort Steira har åldern inne o musklerna på plats! 2012 kanske…

  2. Ha, ha, ha… skulle se vacket ut om jag hängde efter Rut i Vindelälvsdraget… skulle garanterat bli anmäld för misshandel så otränad som en annan är 🙂 . Kul att du ska vara med!!!

Kommentarer är stängda.