Vinterfunderingar

En ledig helg, utan tävling, bröllop, möten eller annat som vi måste vara på. En ledig helg utan några måsten 😀 Kommer inte ihåg när vi hade en sån helg senast. Idag har grabbarna fått dra lite kätting medan jag powerwalkade, 60 minuter var vi ute i is/mod/barmark.

20121103-163048.jpg

Har börjat fundera lite på vinterns äventyr för mig och grabbarna. I vinter kommer jag och husse jobba för Sälen Aktiviteter, husse på skotersafarin och jag på ett utav badhusen. För min del innebär det ett schema där jag börjar runt 12 och därmed hinner jag både köra hundarna och träna mig själv innan jobbet 😀 Jag kommer även ha möjlighet att styra mitt schema, vilket jag är mycket tacksam för, och då hoppas jag kunna pussla ihop det så att jag kan tävla!

Det som är planerat är SM i Falun veckan 4 där jag tänkte ställa upp i både slädhundsstil och nordisk stil. I nordisk stil är det naturligtvis Timmie som ska få jobba medan det är oklart vilka hundar som ska ingå i spannet för slädhundsstil. Förhoppningsvis kör jag ett rent riesenspann men annars blir det med inslag av cocker!

Sen är jag väldigt sugen på att åka till Finland för att tävla i Scandinavian Open Championship. SOC avgörs veckan innan Vindelälvsdraget och att åka på båda tävlingarna är inget som jag har möjlighet till, bara transporten till och från en utav tävlingarna går på ett par tusen. Sen tillkommer boende och anmälningsavgifterna. I Finland är det många B-hundar som aktivt tävlar och det skulle vara riktigt kul att både träffa och möta duktiga ekipage i vår klass! Så ja, just nu lutar det åt SOC då det ändå är en tävling, Vindelälvsdraget är ”bara” jävligt roligt 😀 I Finland hoppas jag även kunna spana in lite intressanta dragriesens inför framtiden 😉

Februari 2012 – Draghundarna vilar i solen.

4 reaktioner på ”Vinterfunderingar”

    1. Hej!
      Grabbarnas täcken kommer ifrån Hööks! Bra pris och bra kvalite enligt mig 🙂

Kommentarer är stängda.