Vintertvätt och shopping

Igår morse vaknade jag utav att klockan ringde som bestämt och strax där efter smyger det upp en liten riesen som mycket, mycket försiktigt berättar att även han är vaken genom att puffa sin nos mot min kind. Liam vet att jag är extremt lätt irriterad innan jag kommit ut på morgon promenad och därför är han lätt som en fjäder innan dess. När han och hans skägg snosar mig i ansiktet så insåg jag en sak, både han och skägget behövdes bada för det luktade inte hallon om man säger så!

 

Var duktig och tvättade båda hundarna grundligt, först med hundschampo och sedan med lite vanligt för doft, för att sen tvätta alla sängkläder, båda mina och grabbarnas. Känns ju lite tokigt att tvätta grabbarna men inte deras sängar! Neo tyckte väl att det var så där kul att bada..

 

 

Idag har jag suttit en del framför datorn med skolarbete medan grabbarna har slappat mellan sina skogsrejs. Liam är helt nöjd med tillvaron medan Neo ibland tycker att dagar utan sök, jakt eller dragträning är tråkiga.

 

 

Käkade lunch med pappa som stannade i Karlstad på sin väg mot Sälen. Fick handlat lite mat samt gjorde ett par fynd på rean, ett par träningsbyxor samt skor som ska invigas imon då jag ska gå på mitt första träningspass sedan gymnasiet! Om jag överlever så blir det en rapport från min nära-döden upplevelse imon och på kvällen ska jag och Karin ha pizzakväll, hade ju tänkt att börja en sundare livsstil men vill ju inte chocka kroppen direkt med sund mat och sund träning så träning och pizza känns som en bra kompromiss 😉

4 reaktioner på ”Vintertvätt och shopping”

  1. Du har väl bra kondition som springer och åker skidor om vartannat 😉 eller så har du ”för” bra hjälp av en riesen som drar dig runt spåret! Jag vet faktiskt inte vad som krävs för att gå kursen. Jag ansökte bara och kom in men jag har ju all behörighet redan. Sugen på att gå den eller nån likande kurs kanske finns närmare dig? Har lånat upp hela bibliotekets böcker om björn, varg, räv, rådjur och ekologi känns de som 🙂

  2. Vad söt han e förresten Neo när han är nyduschad! Elton ser mest ut som en vinthund han med böjd rygg och svansen mellan menen när han blir duschad! Han verkligen hatar det, förstår inte varför han hatar allt vatten som inte ligger i en sjö… Vad ska du bli när du blir ”stor”? Verkar som du har hunnit med att göra hur mkt som helst fastän du är flera år yngre än mig 🙂

Kommentarer är stängda.