Wp-söndag

Då de senaste veckorna varit rätt tuffa för grabbarna så har vi den här veckan tagit det ganska lugnt. Tunga styrkepass och tuffa konditionspass har ersatts med svamp-letar-promenader och snacka-strunt-turer med brudarna.

idag blev det däremot en sväng till Örebro för att träna wp med ett stort gäng, värmlänningar, örebroare och norrköpningsbor i en härlig blandning. Det bjöds på hamburgare (eller veggo-burgare för oss gräsätare), träning samt mer å mindre seriösa diskussioner.

 

 

neo fick premiärdra i sin nya sele vilket gick bra. Han kommer naturligtvis behöva en del teknikträning framför vagnen men även en del styrketräning. Det märks att vi kört mycket kondition/snabbhet i sommar! Men nu får det läggas in fler styrkepass alltså 🙂

 

 

El beardos största utmaning idag var att uppföra sig i holdning area (där de tävlande väntar på sin tur på banan). Med en vattenflska var alla hundar som bortblåsta enligt Liam, han såg inte en enda en! Hörde han att någon närmade sig så vände han huvudet och blicken ännu mer åt skogen. ” om jag inte ser dem så finns de inte” -duktigt skägg!! Själva dragandet gick väl så där, stannade honom på runt 950 kg. Fick mycket bra störningsträning i form av ungar som klättrade omkring på staketet samt agerade medhjälpare vid vagnen -väldigt bra! Fick tips ang tekniken vilket jag prövade och ska fortsätta med hemma. Nackdelen med att träna själv är att man lätt fastnar i samma spår och då är det bra med samträningar där man kan få tips och hjälp!

 

 

hade kameran med mig men den kom aldrig ur bilen men misströsta icke! Det var flera paparazzi på plats och jag förutsätter att de skickar bilder 🙂 Bilderna är ärligt snodda utav Jenny på amstaffen-egon.se  Fler bilder finns i hennes galleri!

3 reaktioner på ”Wp-söndag”

  1. Har inte prövat standardt men var inne och läste lite om den maten nu och den verkar ju bra så det blir nog att testa den!:) mysigt med ett litet skägg till:)det hade vart kul att träffa dej igen, det var ju några år sedan!:)Lovis gudfar pluggar i karlstad så vi kanske kan ses när vi hälsar på honom?ha det gott:)

Kommentarer är stängda.